Marti, 26 iunie, in Laptaria lui Enache a avut loc conferinta de presa sustinuta de membrii formatiei Vama si vizionarea in premiera a videoclipului “Bed for Love”. “Bed for Love” este primul single Vama de pe albumul care va aparea in toamna “Discul Vama va fi gata in septembrie si va fi lansat tot in septembrie.

Deja se canta in concerte 5-6 piese” a declarat Tudor Chirila.

Trupa a luat nastere in momentul in care “Vama Veche” s-a destramat in urma unor neintelegeri intre membri, formandu-se doua formatii noi “Vama” si “Trupa Noua”.

Despre single-ul “Bed for love” Tudor a spus ca “este un cantec care s-a nascut din greseala. Pentru ca noi am facut greseala de a pune o piesa la Eurovison”.

Lansarea oficiala a videoclipului va avea loc joi 28 iunie, la inceput va fi difuzat doar pe internet, urmand ca dupa o saptamana sa apara si pe posturile muzicale de televiziune. “Ne pregatim de o lansare foarte puternica pe internet. Cred ca o foarte mare parte din publicul nostru a migrat pe internet.

Vara multi oameni migreaza pe internet” a mai mentionat Tudor potrivit caruia “joi messengerul se va deschide cu acest videoclip”.

In privinta metodei noi de lansare trupa, formata din Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Raul Kusak, Lucian Cioarga si Dan Opris este foarte incantata “probabil ca vom ajunge la un numar mai mare de fani decat o lansare obisnuita”.

Filmarea videoclipului a avut loc pe 26 mai pe platourile Castel Films si a durat 22 de ore sub indrumarea regizorului Marian Crisan. “A trebuit sa facem decoruri si sa inchiriem un studio” spune Tudor si “Am lucrat cu 7 fete minunate”, a completat zambind.

Ca planuri de viitor baietii se gandesc la un nou videoclip pentru piesa “Fotomodele”. “Fotomodele" va fi un single si avem o idee de videoclip documentar. Vrem sa facem un videoclip cu marturiile mai multor fete.

Va fi mai mult un documentar decat un videoclip, va avea cam 15 minute, acum nu stiu care televiziune va difuza asa ceva”, a spus vocea formatiei Vama.

Intrebat daca considera ca piesa in limba engleza va avea acelasi succes ca si celelalte, Eugen Caminschi a declarat pentru Hotnews “Noi asa speram, este o piesa simpla si sunt foarte multi vorbitori de limba engleza, credem ca va prinde”.

Piesele de pe noul album care sunt cantate deja in concerte sunt “Scrisoare catre Fat-Frumos”, ”Pe sarma”, “Fotomodele”, “Cartita”. Tudor Chirila spera ca noul album va schimba ceva pe piata muzicala.

In incheiere Tudor a spus “Ideea e ca ne vedem joi pe messenger”.