CNA ar face bine sa fie putin atent si la telenovelele romanesti. Am vazut o scena complet needucativa in „Vocea inimii“. Un personaj masculin o ameninta nonsalant pe ma-sa cu bataia. Pai, se poate? Sint o gramada de oameni ocupati, care isi lasa copiii cu guvernanta.

Ce fac copiii aia toata ziua? Se uita, impreuna cu „tanti“, la telenovele, normal. Pe ce facem pariu ca, in urmatoarea perioada, se vor umple multinationalele de mamici cu ochii vineti si umflati?

Nici nu mai tin minte de cind n-am mai deschis televizorul fara sa dau peste Silviu Prigoana.

Penultima data cind l-am vazut, adica acum vreo doua zile, ii explica Monicai Stan de la „High Life Confidential“ (B1 TV) ca nevasta-sa, Bahmuteanu, sta cu el pentru bani. Ultima data, acum vreo zece minute adica, evolua ca invitat al Marinei Almasan la „Ne vedem la TVR“.

Pai, domnu' Prigoana, daca tot stati numai pe la televizor, avem si noi, telespectatorii dumneavoastra fideli, o lista de emisiuni in care ne-ar placea sa va vedem

Aveti un creion si-o foaie de hirtie? Aveti.

Pai, daca aveti, fiti atent aicisa si notati-va: „Nora pentru mama“ de la Kanal D (ati fi numai bun de ginerica pentru fetele alea si cred ca v-ar placea si soacrele, ca aveti bani), „Iarta-ma!“ de pe Romantica (n-ati apucat sa cereti scuze pentru pliciurile alea, nu?) , „Zig-zag cu Ion Cristoiu“ de pe Antena 3 si „Megastar“ de pe Prima TV.

Si, dupa ce le terminati p-astea, poate dati o tura si pe la citeva emisiuni fara invitati, ca ne-ar placea sa va vedem si-acolo.

Integral in Cotidianul