Elena Basescu, fiica mai mica a presedintelui Romaniei, traieste o poveste de dragoste cu Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc. Daca ati avut vreo indoiala asupra faptului ca dragostea e oarba, aceasta relatie va va schimba definitiv opinia.

Nu sunt persoane care sa se urasca mai tare in Romania de azi decat Traian Basescu, tatal Elenei, si Viorel Hrebenciuc, tatal lui Andrei. In spatele suspendarii presedintelui Romaniei s-a aflat Viorel Hrebenciuc, cel mai versat politician PSD, care a reusit sa formeze atat de hulita coalitie a celor 322.

Imaginatia lui William Shakespeare din celebra tragedie „Romeo si Julieta” a fost depasita de realitatea damboviteana. Conflictul dintre cele doua familii din Verona, Capuletii si Montague-ii, e pus in scena la scara intregii Romanii de familia Basescu si Hrebenciuc.

Psihologul Aurora Liiceanu a declarat pentru „Evenimentul zilei” ca cei doi indragostiti „au acelasi statut social si financiar”. Din acelasi cerc de prieteni mai fac parte Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, Bogdan Dragomir, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Alexandru Erbasu, fiul miliardarului ce s-a sinucis in urma cu trei ani.

Acestia frecventeaza cluburile Bamboo, Fratelli, Office si White Horse din Capitala.

La revedere, Radu!

Elena Basescu a fost indragostita de Radu Prunaru, fiul operatorului Victor Prunaru, un apropiat al lui Adrian Sarbu. Relatia dintre cei doi luase avant, dar presedintele Traian Basescu a facut declaratii publice cum ca nu ar dori ca fiica lui cea mica sa se casatoreasca prea curand. Elena si Radu s-au despartit, spre bucuria presei mondene.

Integral in EvZ