Primul joc al italianului Cristiano Bergodi pe banca Rapidului: 3-2 contra divizionarei secunde Petrolul Ploiesti, cu un gol decisiv marcat de Nicolae Grigore in prelungiri.

Rapid-Petrolul 3-2

Raduta 29, Maftei 38, Nicolae Grigore 90 (penalty) - Mutiu 59, 76 (penalty)

Patronul George Copos nu s-a bucurat de o primire prea calda din partea celor 4000 de suporteri - acestia i-au reprosat campania de achizitii dezastruoasa din intersezon: Ganea a plecat Timisoara, Badoi la Steaua, iar Zicu la Dinamo.

Nici antrenorul Bergodi nu are prea multe motive de satisfactie din acest punct de vedere - conducerea inca nu aduce fotbalistii pe care i-a solicitat, iar tehnicianul se gindeste sa renunte la banca tehnica inaintea campionatului!

Ultimul exemplu este elocvent pentru antrenor - conducerea nu l-a putut convinge pe polonezul Giza sa semneze, chiar daca acesta venise pina la Bucuresti. Mijlocasul s-a intors la Cracovia, iar Rapidul spera sa il convinga pe Maldarasanu sa nu plece pentru acoperi unul dintre posturile deficitare.

Inaintea amicalului cu Petrolul, clubul Rapid a premiat citiva dintre componentii echipei care a cucerit acum 40 de ani primul titlu din istoria Rapidului.