Electrica Muntenia Sud intrerupe luni si marti furnizarea energiei electrice in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov, din cauza lucrarilor de revizii tehnice si modernizari in reteaua de distributie.

In Capitala, energia electrica va fi intrerupta, intre orele 12,00-13,00, pe strazile Popa Nan, Cezar Bolliac, Eftimie Murgu, Pictor Lucian, Mantuleasa, Plantelor, Dimitrie Racovita, Alexandru Romano, Moise Nicoara.

Si in localitatea Branesti (judetul Ilfov), curentul va fi intrerupt, intre orele 9,00-16,00, pe DN3 si pe strazile IC Bratianu, Petre Ionel, N. Balcescu, Unirii si strazile adiacente.

Maine, in 3 iulie nu vor avea curent electric intre orele 8.30 si 14.00 urmatoarele strazi din sectorul 2: Sfantul Stefan, Stefan Mihaileanu-Popa Soare, Plantelor si Doctor Burghelea si din sectorul 3: Drumul Murgului - blocurile 52, 53, Romulus, Alexandru Sihleanu, Calea Calarasi - intre strazile Mircea Voda si Sfantul Stefan.

In judetul Ilfov, marti, se intrerupe curentul intre orele 9.00 si 16.00 in Comuna Cornetu pe strada Constructorilor si in Comuna Vidra, satul Sintesti pe strada Garii.