Dinamo se pregateste sa plece in turneul de pregatire din Austria, iar antrenorul Mircea Rednic face ordine in lotul pe care il deplaseaza la Flachau.

Astfel, mijlocasul ofensiv Sreten Stanici si atacantii Dan Codreanu si Jean Phillipe Mendy nu vor face aceasta deplasare. "Ei nu vor merge in Austria. Lui Mendy i-am gasit echipa in Liga 1, veti afla in zilele care urmeaza despre cine e vorba", a comentat Rednic.

In schimb angolezul Ze Kalanga, jucator care nu s-a reintors inca la echipa, a fost inclus in lot. "Ze Kalanga este asteptat miercuri sa vina. Se va prezenta si el in Austria", a precizat antrenorul lui Dinamo.

"Sunt multumit de prima parte a pregatirii, dar urmeaza greul. Fiecare se bate pentru un loc in echipa. Nu mai e loc de achizitii, dar daca avem posibilitatea sa aducem un jucator bun, il vom lua", a adaugat Mircea Rednic.

Campioana Romaniei pleca in Austria pe 4 iulie, pentru un stagiu de 17 zile, la Flachau, perioada in care va disputa si sase partide amicale. Besiktas, Eintracht Frankfurt, MSV Duisburg, Sparta Praga, Motherwell si Red Bull Salzburg sunt adversarii cu care se pregateste Dinamo pentru patrunderea in grupele Ligii Campionilor.

Alb-rosii vor reveni in tara pe 21 iulie, patru zile mai tarziu avand programat si primul meci oficial din noua stagiune: Supercupa Romaniei contra lui Rapid.