Noul tehnician al Stelei, Gheorghe Hagi, i-a inaintat patronului echipei o lista cu cinci jucatori necesari pentru a intari lotul. TVR 1 a aflat numele celor cinci, intre care se afla trei fundasi, un mijlocas si un atacant.

Pe lista aparatorilor se afla polonezul Pavel Golanski si brazilianul Hernani, ambii de la Korona Kielce, si portughezul Jose Fonte de la Benfica Lisabona.

Golanski are 24 de ani si este fundas central, el evoluand de 5 ori in nationala Poloniei. Coechipierul sau, Hernani Jose da Rosa joaca pe acelasi post, si are o alura impresionanta: 1,90 metri. Cei doi pot fi cumparati la pachet pentru 1,3 milioane de euro.

Jose Fonte are 23 de ani si a evoluat in ultimul sezon la Estrella Amadora, fiind imprumutat de la Benfica. Pretul de transfer al portughezului este de 800.000 de euro.

Hagi a pus ochii si pe un alt portughez al Benficai, mijlocasul Manu, 24 de ani, care a refuzat de curand un transfer la CFR Cluj. Potrivit TVR, Manu ar fi dorit si de cateva echipe italiene, intre care Parma si Udinese.

Pe lista lui Hagi se afla si un brazilian, atacantul Jose Luiz Guimaraes Sanabio J?nior, care evolueaza in prezent la gruparea suedeza Malmo. Jose Junior are 30 de ani, iar pretul sau de transfer se ridica la 2,2 milioane de euro.