Orange Romania a anuntat, marti, lansarea unui abonament dedicat micilor intreprinzatori, care ofera tarife reduse cu mai mult de 50%, cu cinci numere favorite Orange si in week-end, cu orice numar Orange.

Intitulat Business Start, abonamentul costa 4 euro pe luna (fara TVA), iar convorbirile aditionale sunt tarifate cu 0,11 euro pe minut in reteaua Orange si in retelele fixe si 0,16 euro pe minut in alte retele mobile.

Potrivit unui comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila, abonamentul ofera micilor intreprinzatori posibilitatea sa apeleze gratuit si sa beneficieze de tarife reduse cu mai mult de 50% oricand vorbesc cu 5 numere favorite Orange si in week-end, cu orice numar Orange.

Astfel, acestia vorbesc primele 150 de minute in retea la un tarif special de 0,04 euro/minut, iar urmatoarele 150 minute in retea le consuma gratuit.

“Business Start este primul abonament de pe piata creat special pentru micii intreprinzatori care au nevoie sa tina legatura cu partenerii de afaceri, dar si cu familia ori prietenii”, a declarat Ciprian Raglean, Business Division Manager, Orange Romania.

Promotional, clientii Orange care aleg noul abonament pana pe data de 2 septembrie, beneficiaza de gratuitate pentru toate cele 300 de minute in retea si de tarife pentru apelurile in afara retelei egale cu tarifele din retea.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, avand peste 8,27 milioane de clienti, la sfarsitul primului trimestru din acest an si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu aproape 160 milioane de utilizatori pe 5 continente.

La sfarsitul lunii martie a acestui an, Orange Romania a raportat venituri de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Pe piata romaneasca de telefonie mobila mai activeaza Vodafone Romania cu 7,95 milioane de clienti, Cosmote Romania, care in luna aprilie numara doua milioane de utilizatori, si Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu aproximativ 500.000 de clienti la finele anului trecut.