Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizeaza in perioada 9 -12 iulie a.c. un program de jurnalism pentru liceeni. Cursurile sunt deschise elevilor din clasele IX - XII, in anul scolar 2007 - 2008, care activeaza la publicatiile scolare sau in alte forme de media.

Jurnalistii americani Karen Freeman, freelancer, si Steve Knwolton, profesor de jurnalism la Dublin City University vor sustine aceste cursuri.

Cursantii vor fi initiati in tehnicile de baza ale jurnalismului si fotojurnalismului si in etica jurnalistica.

Predarea se va face in limba engleza, prin urmare participarea la program este conditionata de foarte buna cunoastere a acestei limbi.

Participarea la cursuri este gratuita. Candidatii din provincie trebuie sa demonstreze ca isi pot asigura pe cont propriu transportul si cazarea.

Cursurile se vor desfasura la sediul CJI, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 32, et. 1, (intre Piata Kogalniceanu si Bd, Schitu Magureanu), sector 5, Bucuresti, intre orele 9.30 - 17.00, cu o pauza de prinz.

Cei interesati vor trimite un CV si o scrisoare de intentie (prin care sa indice motivele pentru care ar dori sa participe la cursuri) - ambele in limba engleza - prin fax (021 311 13 78) sau email (mihaela@cji.ro), pina la data de 6 iulie a.c.

Persoana de contact: Mihaela Danga

Programul este sustinut financiar de COCA COLA HBC.