Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 03 Iulie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 17686

Trotuare impecabile, sectionate dupa constructie

Domnule Primar, de cand ati preluat conducerea urbei ati anuntat ca in acest oras dupa efectuarea unei lucrari la infrastructura, cei care vor dori sau care chiar vor sparge asfaltul impecabil vor fi aspru sanctionati.

Doresc sa va intreb ce masuri s-au luat in urmatoarele situatii:

1. Trotuarul de pe Calea Turzii, pornind de la intersectia cu Avram Iancu, pe sensul de urcare, a fost inaugurat in primavara si arata impecabil. De 2 saptamani lucrarile de schimbare a retelei de apa/gaz l-au sectionat in dreptul fiecarei case. Cum este posibil asa ceva?

2. Trotuarul de pe strada Bolyai, de la intersectia cu SORA pana la Iuliu Maniu a fost inaugurat in aceasta vara, acum este facut praf, decupat, iar cativa stalpi rosii au fost scosi.

3. Trotuarul de pe Iuliu Maniu, vis-a-vis de Nobila Casa, abia inaugurat, are deja petece mari pe el, iar la anumite intrari in curti a fost lasat neterminat, iar muncitorii au plecat. (ca sa nu mai amintesc ca aceasta portiune de strada nu-si avea rostul a fi reabilitata, pt ca dupa noul plan de piata pietonala in Unirii, ea va deveni inaccesibila masinilor).

Multumesc.

www.domnuleprimar.ro