Operatorul de servicii medicale MedLife a inregistrat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri de 7,6 milioane dolari, in crestere cu 52% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

"Cresterea din primele sase luni a fost sustinuta de diversificarea specialitatilor clinice, extinderea gamei de analize de laborator, inaugurarea Life Memorial Hospital si lansarea asigurarilor private de sanatate AsiLife”, este de parere Mihail Marcu, presedintele MedLife.

In primul semestru din 2007, numarul analizelor de laborator efectuate de cele trei laboratoare ale operatorului de servicii medicale a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit reprezentantilor MedLife, peste un milion de pacienti au apelat la serviciile companiei pentru efectuarea de diferite analize de laborator.

In perioada mentionata, MedLife a crescut si pe segmentul abonamentelor, numarul abonatilor depasind 100.000 de persoane, cu 40% peste numarul celor din iunie 2006. Pe segmentul platitorilor cash, compania a inregistrat o crestere medie de 70% a numarului de persoane care au optat pentru servicii medicale private.

Conform comunicatului de presa, MedLife a investit in primul semestru peste sase milioane de euro, sumele fiind directionate atat spre Life Memorial Hospital din Bucuresti, cat si spre viitoarele locatii MedLife din tara.