De la Iann citire: fostul sef al Ringier Romania, Thomas Landolt, mutat de anul trecut in functia de director de operatiuni ale grupului in Elvetia, a parasit trustul de media ca urmare a unor neintelegeri privind managementul Editions Ringier Suisse.

Iann comenteaza ca “e de asteptat sa il mai vedem [pe Landolt] prin Romania, dar cu alta echipa”.

Potrivit unui comunicat emis marti de biroul din Zurich al Ringier, despartirea lui Landolt de grupul elvetian are loc prin acordul partilor si este cauzata de punctele de vedere diferite dintre acesta si restul conducerii in privinta managementului operatiunilor din Elvetia.

Grupul Ringier trece printr-un val de schimbari organizationale si de afaceri, care, dupa cum aminteste Iann, includ inchiderea saptamanalului economic Cash - varianta print, precum si recenta vanzare a diviziei de ghiduri TV.

Comunicatul Ringier noteaza ca presedintele grupului, Martin Werfeli, l-a numit pe Daniel Pillard in locul lui Thomas Landolt. Daniel Pillar lucreaza la Ringier de 24 de ani, mai intai ca redactor, apoi ca redactor-sef adjunct si redactor-sef la diverse publicatii, iar din 2003 ca manager al Ringier Romandie (publicatiile din zona francofona).