Pentru ca a vindut prea putin, retailerul a prelungit perioada promotiei si pentru aceasta luna. Programul de 1,5 milioane de lei prin care Altex acorda vouchere in valoare de 150 de lei pentru achizitionarea unui televizor cu plasma sau LCD, in schimbul unui aparat vechi, nu a avut mare priza la romani.

Din cele 10.000 de LCD-uri si plasme pe care intentiona sa le vinda prin acest program, compania a vindut doar o mica parte, daca se ia in calcul volumul deseurilor ajunse la asociatia care le colecteaza. „Campania nu a avut succesul pe care l-a scontat.

Am ridicat o singura transa acum o saptamina, o dubita (de televizoare vechi - n.red.)“, ne-a declarat Mihai Posedaru, directorul executiv al Eco Tic, asociatia de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Oficialii companiei nu au vrut sa comenteze pe aceasta tema. Ne-au anuntat insa ca s-a prelungit pina la finele acestei luni perioada in care romanii isi pot achizitiona un televizor nou din magazinul Media Galaxy Colentina din Bucuresti, cu o reducere de 150 de lei, dind la schimb un televizor vechi.

De asemenea, reprezentantii societatii ne-au declarat ca intentioneaza ca, din toamna, sa extinda programul „rabla“ si pentru produsele IT. Initial, Altex stabilise ca promotia pentru televizoare este valabila doar in perioada 8-30 iunie.

Integral in Cotidianul