In ultimele zile, zvonul ca Andreea Marin ar fi pierdut sarcina au circulat intens in redactiile mai multor publicatii. Asistentul personal al vedetei de la TVR ne-a declarat insa ca sarcina Andreei decurge cat se poate de normal: “Se simte foarte bine, sarcina ei este fara probleme. Nu stiu cine raspandeste astfel de barfe, probabil cineva care ii vrea raul. Andreea mi-a spus ca nu este nimic adevarat”.

Gazda “Surprizelor” s-a intors, zilele trecute, dintr-o vacanta in Statele Unite, la Los Angeles, unde a avut si filmari pentru primul ei proiect cinematografic. Vedeta a fost insotita si de Stefan Banica jr.

“Andreea s-a dus acolo intr-o vacanta, dar a si filmat pentru rolul ei. Daca ar fi avut vreo problema cu sarcina, cu siguranta ca medicii i-ar fi interzis sa munceasca si sa calatoreasca atatea ore cu avionul”, ne-a mai declarat PR-ul Andreei, Stefan Aruxandei de la TVR. Vedeta urmeaza sa nasca la sfarsitul anului.

In ultimele zile, in mediul jurnalistic s-a raspandit zvonul ca Andreea Marin ar avea probleme cu sarcina. Barfele spun ca prezentatoarea tv ar fi avut niste simptome suspecte si ca s-a prezentat la medicul Bogdan Marinescu, ginecolog la Spitalul Giulesti.

Medicul s-ar fi aratat ingrijorat de modul de evolutie a sarcinii vedetei si ar fi decis sa o interneze. Contactat de noi, asistentul personal al Andreei Marin, Stefan Aruxandei, a infirmat aceste zvonuri: “Tocmai am vorbit cu Andreea, care s-a intors zilele acestea din strainatate.

Se simte foarte bine, sarcina ei este fara probleme. Nu stiu cine raspandeste astfel de barfe, probabil cineva care ii vrea raul. Andreea mi-a spus ca nu este nimic adevarat”.

Integral in Gardianul