Joi are loc ultima proba la examenul de bacalaureat, pentru care Comisia Nationala a extras varianta cu numarul 71. Elevii sustin proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, scrisa sau practica. Rezultatele examenului vor fi afisate la 7 iulie, zi in care vor putea fi depuse si contestatiile.

Liceenii care au terminat specializarea matematica-informatica au avut de optat dintre sport, economie, geografie, filosofie, istorie sau limba moderna. Elevii care au terminat profilul de stiinte ale naturii au avut de ales dintre fizica, biologie sau chimie organica si anorganica.

“Umanistii” de la specializarea filologie au putut alege intre economie, filosofie, geografie, istorie si sport, iar cei care au terminat la specializarea stiinte sociale au putut alege intre limba moderna studiata si matematica.

Pentru elevii care sustin proba la educatie fizica, MECT a dat dipozitie ca aceasta proba sa se desfasoare de la ora 7.00 sau dupa ora 18.00 pentru a se evita caldura din timpul zilei.

Pentru a vedea subiectele pe care le au de rezolvat elevii, alegeti profilul absolvit dand click aici.