Vanishing Tattoo, referinta printre sursele de informare online in materie de tatuaje si vedete tatuate, a realizat in acest an topul celor mai "hot" 101 vedete tatuate.

Dupa multi ani in care publicatia prelua diferite liste in care erau prezentate cele mai sexy, cele mai dorite si cele mai frumoase femei, editorii s-au hotarat sa realizeze un top propriu: cele mai hot vedete tatuate. HotNews.ro va prezinta crema celebritatilor care au apelat la "decoratiuni" permanente, in viziunea specialistilor.

Criteriile de selectie avute in vedere in momentul realizarii acestui top au fost: vedeta trebuia sa aiba tatuaje, sa fie in viata (din nefericire, Aaliyah si Anna Nicole Smith nu au putut fi prezente in clasament) si sa atraga dintr-un oarecare motiv atentia publicului.

Top 10: Cele mai hot vedete tatuate:

A. Jolie (foto:hollywood-celebrity-pictures.com)

1. Angelina Jolie - Actrita, binecunoscuta pentru faptele sale de caritate, regina a showbiz-ului, are un numar foarte mare de tatuaje. Unul dintre ultimele prezinta latitudinea si longitudinea la care sunt situate locurile de nastere a copiilor sai adoptati.

Angelina este una din cele mai "hot" femei ale planetei, iar tatuajele sale reprezinta “cireasa de pe tort”.

2. Jessica Alba - Actrita are tatuate o floare si pasarea lira pe gat, litere sancrite la incheietura mainii si o prora pe spate.

3. Anne French - Modelul britanic se mandreste cu 13 tatuaje: 3 pe picioare, 2 pe spate (incluzand un inger), 3 pe brate, 3 pe abdomen si 2 pe palme. Intr-un cuvant, este sexy.

4. Eva Longoria Actrita are tatuata o mica stea la incheietura mainii stangi, o cruce in stil celtic pe spate, un alt tatuaj in zona fetei si initialele prietenului sau (TP - Tony Parker) intr-o zona intima.

5. Gisele Bundchen - Supermodelul are un mic tatuaj mai jos de linia bikinilor, o stea sub incheietura mainii stangi, are un tatuaj facut cu ocazia unei campanii de ajutorare, o semiluna si cateva stele pe partea interioara de la glezna piciorului drept.

Pink (foto:tatoo.by)

6. Pink - Cantareata si-a tatuat o stea si un inger pe spate in zona umarului stang, expresia “what goes around comes around” la incheietura mainii drepte, “tru luv” putin mai sus.

De asemenea, cantareata mai are tatuat “Mr Pink” undeva mai sus de coapsa stanga, un dragon, un cod de bare de la albumul "Missundaztood" in partea de jos a gatului, portretul catelului ei, Elvis si multe altele.

7. Teri Polo - Actrita are un tatuaj in stil tribal pe spate, o seminluna si o stea pe partea din spate a genunchiului stang si un simbol pe sanul stang.

C. Aguillera (foto:ilovextina.de.vu)

8. Christina Aguilera - Cantareata are tatuate numele de scena “Xtina” la spate, pe gat, o mica floare la incheietura mainii stangi, o forma ciudata pe partea interioara a antebratului stang, fraza "I am to my beloved what my beloved is to me" pe spate, un tatuaj necunoscut mai jos de linia bikinilor.

9. Drew Barrymore - Actrita are o cruce tatuata pe genunchi, un fluture sub buric, ingeri pe spate, flori pe soldul stang.

10. Suicide Girls - Acest grup de fete tatuate produc o adevarata nebunie cand urca pe scena.

Pentru lista completa si pentru poze cu cele mai hot vedete tatuate click aici.