Desi antrenorul Mircea Rednic anuntase ca lotul este deja definitivat, conducerea ii mai face o surpriza. Fundasul dreapta Flavius Stoican a semnat joi un contract cu Dinamo pentru doi ani, urmand ca vineri sa efectueze vizita medicala iar sambata sa se alature echipei in cantonamentul din Austria.

"Primul meu gand cu Dinamo este sa reusim sa intram in grupele Champions League. Ceea ce isi doreste toata lumea, de altfel. Asta este cel mai important lucru acum. Concurenta nu are de ce sa ma sperie. Cu cat e concurenta mai mare pe fiecare post, cu atat mai bine. Pana la urma, cel care este mai bun sau se afla intr-o forma mai buna, va juca", a spus Stoican.

Stoican a mai evoluat la Dinamo intre 2002 si 2004, fiind transferat apoi la Sahtior Donetk. Dupa doua sezoane ca titular in formatia ucraineana antrenata de Mircea Lucescu, Stoican a iesit din planurile tehnicianului in urma unei accidentari, fiind imprumutat in returul campionatului recent incheiat la Metalist Harkov.

Dinamo a ramas in aceasta vara cu un singur fundas dreapta, ganezul George Blay, dupa imprumutul lui Sergiu Homei la Politehnica Iasi.

Tot pe banda dreapta, mijlocasul angolez Ze Kalanga ar putea pleca de la Dinamo, avand o oferta de la gruparea turca Sivasspor. Ze Kalanga nu s-a intors dupa vacanta la Dinamo, primind o amenda consistenta, dar antrenorul echipei, Mircea Rednic a anuntat ca il asteapta in cantonamentul din Austria.