Compania aeriana low-cost MyAir s-a jucat, saptamana aceasta, cu nervii pasagerilor care doreau sa ajunga in Sicilia, plecand din Bucuresti, dupa cum ne-a semnalat un cititor care nu doreste sa-si dezvaluie identitatea. In plin sezon turistic, MyAir a jonglat atat cu programul zborurilor, cat si cu destinatiile, schimbate din cauza unor intarzieri mari la plecare.

Potrivit cititorului in cauza, compania avea programat un zbor pe ruta Bucuresti-Catania (Sicilia) pentru miercuri, 4 iulie, ora 11.50. Cu doar cateva zile inainte, cititorul - care rezervase bilete pentru zborul respective - a fost informat ca plecarea a fost amanata, tot pentru miercuri, dar inainte de miezul noptii.

Iar cu o zi inainte de plecare a fost instiintat ca a fost schimbata si destinatia, avionul urmand sa aterizeze la Palermo, deoarece Aeroportul din Catania ar fi fost inchis.

In cele din urma avionul a plecat cu o intarziere si mai mare (bine dupa miezul noptii).

Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Aeroportului din Catania au declarat ca acesta a fost deschis de miercuri, 4 iulie, ora 6 a.m. pana joi, 5 iulie, ora 1 a.m.

Altfel spus, zborul de la Bucuresti nu ar fi avut cum sa se incadreze in program, data fiind ora tarzie a plecarii. Ajunsi la Palermo, pasagerii au fost nevoiti sa mai petreaca ceva timp pe drum, trebuind sa traverseze, practic, Sicilia.

La randul lor, contactati de HotNews.ro, reprezentanti de la biroul de presa al MyAir si de la reprezentanta companiei de pe aeroportul din Bucuresti si-au declinat competenta de a confirma, infirma sau oferi detalii despre acest zbor.