Dupa ce Libertatea v-a prezentat ieri in exclusivitate informatia conform careia Maria Marinescu a decis sa divorteze de Ion Ion Tiriac, reactiile nu au intarziat sa apara. In vreme ce apropiatii celor doi au ramas surprinsi de stirea-bomba, fostele iubite ale lui Tiriac nu au putut sa-si ascunda satisfactia.

Ieri nu a fost o zi usoara pentru protagonistii viitorului divort al anului. In vreme ce Ion Ion Tiriac s-a aflat la Paris, Maria Marinescu a preferat sa plece din Bucuresti pentru a scapa de presiunea care s-a creat in jurul ei, imediat dupa aflarea vestii.

Mult mai relaxate au fost vechile iubiri ale lui Ion Ion Tiriac. Surse de pe platourile de filmare ale serialului Chiquititas ne-au povestit ca Ileana Lazariuc nu s-a putut abtine sa nu exclame de bucurie atunci cand a citit in Libertatea despre divortul fostului ei iubit.

In ciuda faptului ca bruneta le-a povestit prietenelor ca ea e cea care 'i-a dat papucii' si ca se bucura ca fiul celui mai bogat om din Romania a iesit din viata ei, pastreaza, se pare, o urma de regret ca nu a reusit niciodata sa ajunga 'doamna Tiriac'.

La fel s-a intamplat si cu Andreia de la Trident, care se pare ca nu a fost foarte surprinsa de veste. In acelasi timp, Andreia s-a confesat unor apropiate ca niciodata nu a in-cetat sa spere ca Ion Ion se va intoarce la ea.

de de Razvan Ionascu,Remus Vlad,Daniel Coltuc

integral in Libertatea