Cantareata Emma Bunton din trupa Spice Girls, cunoscuta ca Sensible Spice, a aparut intotdeauna ca fiind putin plictisitoare si a fost foarte rar implicata intr-un scandal, dar acum se pare ca imaginea ei de “Baby Spice” cuminte nu este chiar asa cum pare. In realitate Emma are o parte intunecata dar este foarte isteata si a resusit sa tina acest lucru departe de ochii publici.

Cantareata, care asteapta un copil cu iubitul sau Jade Jones in urma unei relatii de lunga durata, poate adauga pe lista cuceririlor sale pe Justin Timberlake, Rio Ferdinand si potrivit The Sun chiar si Robbie Williams se poate inscrie aici.

Dar peste toate acestea cantareata este multumita de viata ei din momentul de fata. O sursa apropiata ei a declarat ca “Emma este foarte fericita cu viata ei de acum. Este foarte emotionata de reunirea fetelor si de turneul lor. Ea intotdeauna si-a dorit sa se intample asta si acum ca va avea un copil este cireasa de pe tort”.

Faptul ca va deveni mama este cel mai important pentru Emma deoarece in 2004 a aflat ca nu poate avea copii. “Sunt incredibil de emotionata. Am fost atat de ingrijorata foarte mult timp ca nu voi putea fi capabila de a avea copii”, a declarat cantareata, potrivit The Sun.