Steaua Bucuresti a ajuns la un acord cu gruparea spaniola Getafe pentru transferul fundasului Ruben Pulido. Aceasta urmeaza sa semneze in zilele urmatoare un contract pe trei ani. In varsta de 28 de ani, Pulido i-a fost recomandat Stelei de coechipierul sau de la Getafe, Cosmin Contra.

Ruben Martin Pulido s-a nascut pe data de 2 februarie 1979, la Madrid, si a debutat la echipele de juniori ale Realului, in 1998. A mai jucat in cariera la Conquense, Sporting Gijon si Rayo Vallecano si din 2004 evolueaza la Getafe, pentru care a disputat in ultimul sezon 23 de partide, marcand un gol.

"Duminica urmeaza sa vin la Bucuresti pentru a finaliza totul si sa semnez un contract pe trei ani. Sunt multumit de datele contractului. Stiu ca este o echipa foarte buna, dintr-un oras frumos. Are ca obiectiv accederea in grupele Ligii Campionilor, iar acest lucru inseamna foarte mult pentru mine", a declarat Pulido, care a fost sfatuit sa aleaga Steaua de Contra si de Gica Craioveanu.

De asemenea, in tabara ros-albastrilor va sosi si fundasul polonez Pavel Golanski, de la Korona Kielce. Golanski are 25 de ani si a jucat de cinci ori in nationala tarii sale, marcand un gol. Steaua va plati polonezilor 1 milion de euro.