Gloria Bistrita a facut un pas mare spre duelul cu Atletico Madrid din ultimul tur al Cupei UEFA Intertoto, dupa victoria din Israel cu Maccabi Haifa, scor 2-0. Golurile bistritenilor au fost reusite in prima repriza de noul venit Cosmin Tilinca, adus de la CFR Cluj, si de golgheterul echipei in sezonul trecut, Dorel Zaharia.

In minutul 13, Tilinca a primit o pasa ideala de la Sepsi, de pe dreapta si a sutat decisiv de la punctul de la 11 metri. Dorel Zaharia a dublat avantajul bistritenilor in minutul 40 cu un sut din interiorul careului mare.

"In acest moment nu ma pot astepta la un joc de calitate, avem probleme cu relatiile de joc, dar am fost ambitiosi. Rezultatul ma multumeste, dar inca nu suntem pregatiti sa jucam 90 de minute. Inca nu suntem calificati, trebuie sa ne concentram pentru ca in fotbal pot aparea surprize si nu vrem sa facem o surpriza neplacuta pierzand un joc acasa, sau chiar o calificare."

Ioan Ovidiu Sabau - antrenor Gloria

Partida retur va avea loc sambata, 14 iulie, la ora 18, pe stadionul din Bistrita.

Gloria Bistrita a jucat si in primul tur al competitiei, unde a eliminat formatia muntenegreana FK Grbalj cu 2-1 la Bistrita si 1-1 la Podgorica.