Madonna, un plan original de a salva Pamantul

Cele mai mari staruri internationale care au cantat in cadrul maratonului muzical „Live Earth”, printre care Madonna, Sting, Red Hot Chili Peppers, Enrique Iglesias sau Lenny Kravitz, au facut, fiecare in felul sau, un apel ca locuitorii planetei sa lupte impotriva incalzirii globale.

„Daca vreti sa salvati Pamantul, vreau sa incepeti toti sa sariti in acest moment”, a spus Madonna, capul de afis al concertului desfasurat la Londra, pe stadionul Wembley.

„Washington Post”, care consemneaza ca artista a mimat, pe scena, un act sexual cu o boxa si cu o chitara, mai comenteaza ca „probabil, acesta este planul Madonnei de a salva Planeta”.

Show-uri „toxice”

Publicatia americana, care citeaza un expert de la Carbon Footprint (o organizatie ce ajuta marile companii sa-si reduca emisiile de dioxid de carbon), mai noteaza ca, in urma concertelor de sambata, s-au produs aproximativ 74.500 de tone de gaze nocive.

„Ar trebui sa plantam 100.000 de copaci ca sa inlaturam efectele „Live Earth”„, a spus expertul. „Dar, daca si-au atins scopul si 2 miliarde de oameni au inteles cu-adevarat mesajul transmis, atunci e fantastic”, a adaugat el.

„Mi-as dori ca fiecare dintre voi sa raspunda acestui apel. Voi sunteti „Live Earth”„, a spus fostul vicepresedinte american Al Gore, initiatorul acestei campanii, la sfarsitul concertului de la New Jersey.

Integral in Evz