Ciprian Tanasescu, actionar al societatii Unicorn Production, care opereaza postul Cosmos TV, a declarat pentru NewsIn ca televiziunea va renunta la specificul politic pentru a deveni un post generalist.

"Am scos emisiunile politice, deoarece dorim sa dam o alta orientare televiziunii si sa prezentam mai multe subiecte din zona socialului, de economic, cultura, invatamant si sport", a declarat Ciprian Tanasescu. El a mai spus ca, odata cu grila de toamna, Cosmos TV vizeaza apropierea de publicul tanar.

De asemenea, Ciprian Tanasescu a afirmat ca va face investitii in aparatura si ca va angaja oameni noi care sa ajute la reorientarea televiziunii.

Postul Cosmos TV a fost lansat la sfarsitul lunii ianuarie, iar liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat atunci ca postul ii apartine. Detinatoarea licentei audiovizuale pentru Cosmos TV este, potrivit CNA, societatea Unicorn Productions SRL, ai carei actionari sunt Claudiu si Irina Tanasescu, care au impreuna 100% din companie.

Liderul PRM a fost invitat permanent al postului si detine impreuna cu sotia pachetul majoritar al societatii Cosmos TV Media SRL care, potrivit lui Ciprian Tanasescu, are doar un contract de vanzare a spatiului de publicitate cu Unicorn Production SRL.

integral in Bussines Standard