Compania internationala de transfer rapid de bani Western Union si Postbank-ul din Germania se asociaza in cadrul unui serviciu comun cu nume nou. „Serviciul la minut” al bancii Postei germane este rebotezat in „Transfer de bani in numerar Western Union”, prin aceasta brandul WU capatand un plus de notorietate in sistemul bancar din Germania.

Fie ca te afli in impas financiar momentan, ti-ai pierdut banii, sau vrei sa faci un cadou in bani prietenilor si familiei, Western Union ofera o solutie simpla, rapida si de incredere. Destinatarul banilor trimisi ii poate ridica in cel mai scurt timp, la peste 275.000 de filiale, din peste 200 de tari ale lumii.

In Romania, reclama luminoasa, galben-neagra a WU poate fi vazuta mai peste tot. N-ai nevoie de cont bancar, platile se fac in numerar, pe baza de act de identitate si numar de control al transferului. Expeditorul achita comisionul de trimitere, odata cu completarea formularului la un ghiseu al Postei germane, sau intr-o filiala Postbank.

Liderul de piata al transferurilor de bani in numerar Western Union si Postbank -cu cele 3.000 de filiale ale sale pe intreg teritoriul federal- colaboreaza cu succes, de 13 ani. Serviciul lor comun este in continua perfectionare, pentru a face operatiunea de trimitere de bani cat mai simpla si mai la indemana clientului.

Pe langa transferul clasic, din luna martie a acestui an, clientii Postbank au posibilitatea de a transfera bani si din contul curent, prin Onlinebanking (transferuri bancare prin Internet) folosind serviciul „Western Union direct”. Informatii detaliate ofera si situl www.postbank.de/westernunion.