Presedintele grupului Angst, Sorin Minea, a declarat ieri ca se afla in negocieri pentru cumpararea unui teren de cel putin 9.000 de metri patrati in judetul Cluj. “Sintem in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Cluj, de minimum 9.000 de metri patrati, pe care va fi amplasata fabrica.

Intr-o prima faza, care include achizitia terenului, constructia si utilajele strict necesare pentru o productie de inceput, investitia este estimata la 2,5 milioane de euro, iar noi speram ca pina la sfirsitul anului unitatea de productie sa-si inceapa activitatea”, a declarat Minea.

Fabrica de la Cluj va avea o productie de 10-15 tone pe zi si va fi realizata cu finantare din surse proprii ale Angst. Compania a lansat si un brand nou, destinat in special pietei din Transilvania, care va fi dezvoltat pe baza retetelor specifice zonei.

Angst a inceput sa se dezvolte in zona de vest a tarii inca de anul trecut, cind a cumparat pentru un milion de euro un pachet de actiuni si dreptul de management ale producatorului clujean de mezeluri Discovery.

Integral in Cotidianul