Fosta sotie a lui Marilyn Manson a dezvaluit ca intotdeauna barbatii se asteapta ca ea sa faca lucruri deosebite in pat, insa de obicei ei ii place sexul normal, informeaza lse.co.uk.

Dita a declarat in cadrul unui interviu: “Imi place sa fac sex normal, la fel de mult ca orice alta femeie. Unii barbati cu care am iesit, aveau impresia ca trebuie sa faca ceva spectaculos. In acele momente le spuneam: “Nu mai incerca sa ma impresionezi cu perversiunile tale sexuale.”.

Cu toate ca prefera sa faca sex normal, modelul, in varsta de 34 de ani, a declarat ca ii place cateodata sa experimenteze in dormitor si lucruri noi.

Dita a marturisit: “Oamenii m-au criticat de multe ori, spunand ca imi place “sexul exotic” - si recunosc ca imi place uneori. Insa, cred ca multi oameni, daca ar fi onesti ar spune: “Da, este amuzant”.”

Dita Von Teese a recunoscut ca inca mai sufera in urma despartirii de Manson. Cei doi se afla in proces de divort, iar Manson are o relatie cu actrita Evan Rachel Wood (19 ani), care apare in videoclipul ultimului sau single, 'Heart-shaped Glasses'. Dita sustine ca fostul ei sot a rugat-o pe actrita sa apara in videoclip doar pentru a o face sa sufere.

Modelul a declarat: ”Inca ne mai iubim. Nu cred ca oamenii au realizat ca Marlyn a folosit patul nostru conjugal in acel videoclip pentru a face sex cu acea fata. Cand am vazut ca a purtat vergheta, am spus: “Cred ca inca mai contez pentru el”.”.