Peste 60 000 de fani sunt asteptati, in aceasta seara, la concertul legendarilor Rolling Stones de pe stadionul Lia Manoliu din Capitala. Accesul pe stadionul Lia Manoliu va fi permis incepand cu ora 16:00 si pana la ora 20:00. Recitalul rockerilor de la Rolling Stones va incepe in jurul orei 21:00 si va dura in jur de doua ore. Metrorex a anuntat ca programul metroului se va prelungi pana la ora 24.00.

In deschiderea concertului vor canta trupele Iris si The Charlatans.

Cel mai ieftin bilet la concert porneste de la 87 de lei, cel mai scump fiind de aproape 800 de lei.

Aproximativ 800 de politisti si jandarmi vor asigura ordinea publica.

Scena imensa

Cei de la Rolling Stones se vor bucura la Bucuresti de cea mai mare scena din cadrul turneului lor european. Scena este absolut fabuloasa, avand caracteristici tehnice uimitoare. Are peste 60 de metri lungime deschidere, o adancime de 17 metri si o inaltime de 21 de metri - aproximativ cat un bloc de 5 etaje.

Scena are o greutate de 200 de tone, urmand a fi transportata cu aproape 70 de camioane si asamblata de un colectiv de 300 de oameni. Ajutati de trei macarale.

Rolling Stones se afla intr-un turneu in Europa, concertul de la Bucuresti fiind al cincisprezecelea din cadrul turneului 'A Bigger Bang'.

Turneul “A Bigger Bang” a inceput in luna august 2005 si pana la sfarsitul acelui an a avut incasari record: peste 160 de milioane de dolari. In noiembrie 2006, “A Bigger Bang” a fost declarat turneul cu cele mai mari incasari din istorie - 437 de milioane de dolari.

Rolling Stones urmeaza sa mai concerteze in Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, Ucraina, Ungaria, Cehia etc.