Investitia in proiectele anuntate se va ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Dezvoltatorul anunta doua ansambluri de apartamente de vacanta in Predeal, unul in Neptun si doua ansambluri rezidentiale in Bucuresti.

Lucrarile celui mai recent proiect al companiei, Neptun Plaza, vor fi demarate in luna octombrie si urmeaza a fi finalizate in anul 2009. „In acest moment sint deja contractate circa 30% dintre cele 152 de apartamente.

Investitia totala pentru Neptun Plaza se va ridica la 15 milioane de euro, iar finantarea se va face din fonduri proprii“, afirma Silviu Iordache, director de comunicare al companiei, citat de NewsIn.

Compania Imobiliara a mai anuntat in aprilie ca va investi aproape noua milioane de euro intr-un ansamblu de locuinte cu 38 de apartamente in apropierea Garii de Nord. Cladirea va avea patru niveluri subterane, in suprafata de aproximativ 2.464 mp, in care va fi amenajata si o parcare cu 47 de locuri. Finantarea investitiei se va face integral din sursele proprii ale companiei.

Imobiliara mai are in lucru un alt proiect rezidential in apropierea Palatului Parlamentului, unde va construi o cladire cu 34 de apartamente, dar si doua imobile cu peste 50 de apartamente de vacanta in Predeal.

integral in Cotidianul