Winona Ryder este ingrozita de ideea ca va imbatrani singura. Actrita din “Girl, Interrupted”, care a fost in trecut impreuna ca Johnny Depp si Matt Damon, se teme ca a cunoscut deja si a pierdut dragostea vietii sale, informeaza itv.com.

Winona a declarat pentru revista Vogue: “Exista o presiune mare asupra mea si poate ca n-ar trebui sa vorbesc despre acest lucru. Toata lumea ma intreaba: “Cine este dragostea vietii tale?”. Eu totusi sper ca nu am intalnit acea persoana inca, pentru ca sunt singura.Sper sa nu se fi intamplat pentru ca ar fi trist.”.

Winona a mai vorbit si despre perioada in care a fost condamnata pentru ca a fost surprinsa furand dintr-un magazin din Beverly Hills, in anul 2001. Actrita a spus ca bizarul sau comportament s-a datorat calmantelor.

Winona a declarat: “Cu doua luni inainte sa fiu arestata, mi-am fracturat bratul si doctorul mi-a prescris o doza puternica de calmante pentru a-mi alina durerile. Apoi am avut o perioada in care nu stiam sigur daca mai am dureri, insa luam calmante. In momentul in care iei astfel de pastile ai o stare de confuzie, nu realizezi tot ceea ce faci. A fost jenant ceea ce mi s-a intamplat.”.

Actrita, in varsta de 35 de ani, nu se simte vinovata pentru ca sustine ca nu a facut rau nimanui, insa a spus ca acest incident a determinat-o sa renunte la calmante.