Pentru urmatorul meci amical al “tricolorilor”, selectionerul Victor Piturca a ales sa revina pe stadionul din bulevardul “Ghencea”. Se va intimpla la 22 august, cind Romania va primi vizita nationalei Turciei.

Cu aceasta ocazie, conducerea tehnica a primei reprezentative va testa si relatia cu suporterii - daca nu vor fi probleme deosebite, stadionul “Steaua” va gazdui meciul cu Olanda (preliminariile EURO 2008), cel mai important joc al nationalei in acest an.

Ultima partida disputata de nationala pe arena din bulevardul Ghencea a fost cea contra Belarus (3-1, octombrie 2006), marcata de mai multe incidente produse intre suporteri si citiva componenti ai reprezentativei. Din acel moment, Piturca a anuntat ca scoate echipa nationala din Bucuresti.

Cu toate acestea, selectionerul nu a alungat definitiv gindul de a juca in “Ghencea”, in special intilnirea cu Olanda. Jocul poate fi decisiv pentru calificarea la EURO 2008, iar antrenorul are nevoie de toate atuurile, inclusiv pe cele ale stadionului “Steaua”: gazonul si presiunea pe care o exercita tribunele atunci cind sunt pline.