Patronul Rapidului, George Copos a obtinut acordul lui FC National pentru transferul lui Ovidiu Herea, 22 de ani, unul dintre cei mai cautati fotbalisti din campionatul intern. Suma de transfer nu a fost dezvaluita: in urma cu o luna, cind Steaua s-a interesat de Herea, clubul bancar a solicitat 3 milioane de euro (!!!).

„Mijlocasul vine in Giulesti pentru o suma mai mica”, conform unor surse din anturajul Rapidului.

Herea urmeaza sa semneze contractul cu Rapid si sa intre in programul antrenorului Cristiano Bergodi. Tranzactia atenueaza atmosfera din relatia Bergodi - Copos: cind a semnat cu trupa feroviara, tehnicianul italian a solicitat intarirea echipei.

Bergodi a fost nemultumit ca, in pofida promisiunilor, in aceasta perioada „inca nu au venit jucatori de valoarea celor care au plecat!”.

Rapidul a mai obtinut semnatura portarului Andrade, in jurul caruia a izbucnit un scandal - conducerea Daciei Mioveni a acuzat Rapidul ca le-au furat jucatorul! Andrade sosise in Romania pentru a semna cu echipa din Mioveni, insa in noaptea dinaintea semnarii contractului a disparut de la hotel.

Oficialii Daciei au sugerat ca fuga lui Andrade a fost „organizata” de oficialii Giulestiului.