Putine sunt revistele care sa nu realizeze, an de an, un top al celor mai sexy celebritati de la Hollywood. Vedetele nominalizate sunt, cel mai adesea, aceleasi. Difera numai ordinea in clasament.

Topul realizat de compania de studii sociologice E-Poll Market Research, prezentat de revista Forbes, nu face prea exceptie de la regula, insa, pentru prima oara, actritele si cantaretele tinere, care au trecut putin peste 20 de ani, sunt amenintate de cele care au trecut de prima tinerete.

Pe primul loc, Salma Hayek. La 40 de ani ai sai, nu numai ca este considerata cea mai sexy actrita, dar, in curand, va concura si la titlul de cea mai sexy mamica. Poarta in pantec copilul miliardarului Francois-Henri Pinault.

Pe locul 2, la egalitate, Jessica Alba, de 26 de ani, si Carmen Electra, de 35. Ambele au atras atentia aparand in reviste pentru barbati (prima, fara aprobarea ei). Cea de-a doua isi mentine faima capatata in astfel de reviste, dar cu ajutorul unor roluri “hot” pe micul si marele ecran.

Carmen Electra
Foto: AP

Fosta salvamar in serialul “Baywatch”, Carmen Electra poate fi vazut acum in comedii precum “Epic Movie” si “Scary Movie”.

Pe locul 4, Shakira, 30 de ani. Ea a intrat pe sub pielea fanilor datorita frumusetii si muzicii sale. Castigatoare a doua premii Grammy, Shakira a vandut in toata cariera sa 50 de milioane de albume. Cantecele ei vor fi aparea si in piesa de teatru “Dragostea in vremea holerei”, o adaptare dupa romanul lui Gabriel Garcia Marquez.

Pe locul 5, la egalitate, Halle Berry, 40 de ani, Beyonce Knowles, 25 de ani, si Eva Longoria, 32. La fel ca si Halle Berry, care si-a atras fanii prin frumusetea ei, Beyonce vrea sa demonstreze ca este talentata si ca actrita. Puteti aprecia prestatia ei in filmul “Dreamgirls”, unde joaca alaturi de Eddie Murphy.

Eva Longoria
Foto: AP

Dupa succesul din “Neveste disperate”, Eva Longoria va aparea in “Over My Dead Body”, produs de Universal Pictures.

Pe locul 8, Catherine Zeta-Jones, 37 de ani. Dupa succesul din “Masca lui Zorro” si “Ocean’s Twelve”, actrita birtanica i-a dus acasa, lui Michael Douglas, un Oscar, pentru rolul din “Chicago”. Desi a nascut doi copii, Catherine le intrece ca frumusete pe multe dintre colegele de breasla, mai tinere.

Pe locul 9, Elizabeth Hurley, 42 de ani, Raquel Welch, 66 de ani, si Jessica Biel, 25.

Despre Elizabeth Hurley se stie ca s-a maritat, anul acesta, cu omul de afaceri indian Arun Nayar. Englezoaica nu a mai jucat intr-un film de 3 ani.

Raquel Welch
Foto: AP

Raquel Welch este inca activa. La varsta ei, a jucat in peste 60 de filme. A devenit cunoscuta datorita rolului sau din filmul “Fantastic Voyage”, in urma caruia a primit si titlul de “Cea mai dorita femeie”, in anii 70.

Rolul din “Al 7-lea cer” a facut-o celebra pe Jessica Biel. In ultimul timp a fost foarte curtata de regizorii de la Hollywood. A jucat alaturi de actori celebri precum Edward Norton, in “Iluzionistul”, si Nicolas Cage, in “Next”.