Lindsay Lohan s-a amuzat la clinica de dezintoxicare, plimbandu-se dezbracata pentru a soca pacientii si cadrele medicale de gen masculin, informeaza monstersandcritics.com.

Starul din “Mean Girls” - care de curand a fost externata dupa 45 de zile de tratament la clinica de dezintoxicare Promises din Malibu - a vorbit depre plimbarile sale in pielea goala prin clinica la petrecerea aniversara a Allegrei Versace.

O sursa a declarat pentru National Enquirer: “Lindsay s-a amuzat foarte tare in momentul in care le-a povestit tuturor prietenilor sai, inclusive fiicei lui Bruce Willis, Rumer, despre ce a facut la Promises. Lindsay le-a spus: “I-am innebunit pe toti cand am inceput sa ma plimb dezbracata complet prin clinica.

Toti imi spuneau sa incetez, insa a fost foarte distractive sa ii tachinez pe toti barbatii de acolo.Pus is simplu nu puteam sa ma opresc!”.

Lindsay, in varsta de 21 de ani, incearca momentan sa il prinda pe hackerul care i-a furat pozele nud, facute de iubitul ei, Calum Best, din calculator. Actrita a postat pe internet urmatorul mesaj: ‘Tot ceea ce stiu este ca cineva mi-a spart computerul si mi-a lasat pe desktop un mesaj in care imi scria ca mi-a luat pozele nud pe care mi le-a facut Calum.

Avocatii mei au aflat deja acest lucru. Daca aflu cine mi-a spart calculatorul, acea persoana va avea mari necazuri.”.

Lindsay si-a anuntat reprezentantii legali in legatura cu acest incident si le-a spus ca imaginile furate nu trebuie sa apara niciodata pe internet pentru ca acest lucru i-ar distruge cariera.