Majoritatea femeilor sunt geloase in momentul in care isi vad iubitii cu alte femei, dar Fergie, cantareata trupei The Black-Eyed Peas, nu este una dintre acestea. Fergie nu este geloasa pe scenele mai “fierbinti” pe care le are iubitul sau intr-o “soap opera”, varianta americana a telenovelei.

Cantareata a inceput aceasta relatie la indemnurile prietenilor sai, dupa ce Josh a dezvaluit intr-o revista ca a avut un vis mai “aburos” cu aceasta. “Am citit intr-o revista ca a avut un vis neastamparat cu mine . Toti prietenii mei il cunosteau pentru ca este un star dintr-o soap opera.

Eu nu joc intr-o astfel de telenovela dar prietenii mei mi-au spus ‘Trebuie sa iesi cu el’”, a declarat Fergie.

Nu i se par ciudate scenele pe care le are Josh cu colegele sale din show, desi realizeaza ca majoritatea oamenilor spun ca acesta este un comportament ciudat. “Probabil suna ciudat dar imi plac scenele respective. Are destule astfel de scene - se distreaza foarte mult la filmari”, a mentionat cantareata.

Faptul ca il vede pe Josh sarutand pe altcineva, in timp ce ea este in turneu, ii aminteste de saruturile lor si o face sa se simta mai bine, potrivit celebrity-gossip.net. “Chiar si Josh crede ca aceasta este o atitudine ciudata” a mai spus Fergie.