Degeaba ai o stire buna, daca fotografiile lipsesc cu desavarsire. Asta ar spune editorul unei reviste despre celebritati, care viseaza la un tiraj fabulos. Vedetele speculeaza acest lucru si isi vand scump imaginea. Asa au ajuns cateva poze in exclusivitate sa coste cateva milioane de dolari. Revista Forbes a realizat un top al celor mai scumpe fotografii facute celebritatilor. Cel mai bine se vand nuntile si nasterile.

Cele mai bine platite fotografii au fost cele ale micutei Shiloh Nouvel, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt. Revista People a platit pentru ele, anul trecut, 4,1 milioane de dolari. Oare au meritat? Conducerea revistei crede ca da.

Pe locul 2, Demi Moore si Ashton Kutcher. Cei doi i-au lasat pe cei de la revista americana OK! sa-i fotografieze cand s-au casatorit, in 2005. Pentru asta au cerut 3 milioane de dolari.

Pe locul 3, tot o nunta. De data asta, mireasa a fost Eva Longoria, iar mirele, baschetbalistul francez Tony Parker. La inceputul acestei luni, proaspetii insuratei au primit in dar, tot de la revista OK!, 2 milioane de dolari.

Pe locul 4, aceeasi revista, aceeasi suma. Difera doar evenimentul. Protagonistii? Fotograful Annei Nicole Smith, Larry Birkhead, dupa un mediatizat proces de paternitate, impreuna cu fiica lor, Danielynn.

Pe locul 5, din nou cuplul Jolie-Pitt. De data asta, revista People a platit 2 milioane de dolari pentru fotografii cu Pax Thien, un baietel adoptat in Vietnam.

Pe locul 6, revine Anna Nicole Smith. Pentru nunta cu avocatul Howard K. Stern a primit, anul trecut, de la revista People, 1 milion de dolari.

Pe locul 7, micutul Sean Preston, fiul lui Britney Spears si al lui Kevin Federline. Parintii au primit de la revista People, acum doi ani, 500 de mii de dolari.

Pe locul 8, revin Angelina Jolie si Brad Pitt. Revista US Weekly le-a oferit 500 de mii de dolari pentru a confirma ca cei doi formau deja un cuplu.

Tot ei ocupa si locul 9. Suma este aceeasi: 500 de mii de dolari. Atat au platit cei de la People pentru o poza in care se vedea ca Angelina Jolie este insarcinata.

Pe locul 10, Anna Nicole Smith si fiul sau, Daniel. Revista In Touch a platit pentru ele 400 de mii de dolari. Fotografiile au fost cu atat mai emotionante, cu cat au fost facute cu cateva ore inainte de moartea baiatului.