Andreea Marin Banica este martor intr-un proces intentat de rivala ei, Mihaela Radulescu , unui cotidian central. Va prezentam in exclusivitate fragmente din marturiile vedetelor, inregistrate in stenograma sedintei de tribunal.

Un cotidian central a publicat, pe 30 noiembrie 2006, o informatie potrivit careia Mihaela Radulescu, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr si Andreea Marin, actuala nevasta a cantaretului, s-au jignit si s-au improscat cu cafea si maioneza la filmarea unei reclame. Vedeta Antenei 1 a dat in judecata publicatia, solicitand daune morale de zece miliarde de lei vechi.

Mihaela a cerut judecarea procesului in sedinta secreta si a anuntat ca banii care ar urma sa fie dobanditi, vor fi destinati unei cauze umanitare.

Martor pretios

Andreea Marin s-a prezentat pe 1 iunie la Tribunalul Bucuresi, pentru a fi audiata ca martor in procesul deschis de Mihaela Radulescu. Cele doua vedete au venit impreuna in fata instantei, ca doua prietene. Inainte de inceperea sedintei, Andreea Marin, insarcinata fiind,

i-a rugat pe reprezentantii instantei sa porneasca aerul conditionat in sala de tribunal, pentru ca abia mai putea respira.

Lovitura de Imagine

"Nu m-am certat cu Mihaela Radulescu", a declarat, in fata instantei de judecata, Andreea Marin Banica. Zana Surprizelor i-a luat apararea vedetei Antenei 1 declarand ca "Imaginea reclamantei (nr. Mihaelei Radulescu) a fost afectata, pe site-urile personale, o parte din telespectatori adresandu-i mai multe cuvinte jignitoare".

Sotia lui Stefan Banica Jr a mai spus ca nu consuma cafea si, pe cale de consecinta, nu avea cum sa o improaste cu cafea pe fosta nevasta a sotului sau.

integral in Ziarul