Postata de: Ilie Sanda

La data: 20 Iulie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18034

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Constructii ilegale si capre in Oraselul Copiilor

In oraselul copiilor legea este alta decat cea care se aplica intr-un stat de drept in care cu totii,agenti economici sau persoane fizice avem aceleasi drepturi si indatoriri.

Daca acest lucru se intimpla cu voia Dvs,atunci interesele Dvs sunt altele decat ale tuturor,daca nu,atunci inseamna ca nu va faceti datoria pentru care ati fost alesi si va platim.

In acest orasel,administratorul SC PRO COM FUNKI construieste o cladire hidoasa,care nu respecta nici una dintre normele tehnice valabile in constructt si anume GARA ,pentru care toata lumea stie(inclusiv presa)ca nu are autorizatie de constructie si mai nou,acea cladire care poarta numele de HOT SPOT,caruia s-a apucat sa-i mai faca un etaj si s-o mai mareasca pentru a-i servi scopurilor murdare pentru care construieste.

La RESTAURANTUL SPANIOL Dl. CIOBANAS si-a facut menajerie,fiind

mindru tare de bietele animale pe care l-e tine in conditii greu de imaginat dar si mai greu de suportat ptr cei din preajma lor.

Caprele si gainile se plimba in voie prin parc,pe care-l considera ograda proprie,iar mirosul de urina si fecale la temperaturile existente devin adevarate focare de infectie.

Ca simplu cetatean va aduc la cunostiinta ca daca in termen de 7 zile de la data cand v-am sesizat aceste lucruri nu veti lua masurile necesare stoparii acestor constructii ilegale si tragerii la raspundere a celor care l-e fac,ma voi apuca sa-mi construiesc in mijlocul parcului o casa si-mi voi cumpara cal,vaca,oi,capre care vor paste in voie in parc si-n curtea primariei.

Linga GARA imi voi face moara si slava Domnului ca sunt atatea ziare si televiziuni dornice sa-mi faca publicitate.

Saptamina trecuta cand am sesizat telefonic primaria ,secretara Dvs m-a intrebat:care,restaurantul cu caprite? deci sa nu-mi spuneti ca sunteti straini de cele ce se petrec la cei doi agenti ecenomici.

www.domnuleprimar.ro