Nu mai bat clopotele de nunta pentru otevistul Doru Iuga si fostul manechin cu 24 de ani mai in varsta, Melek Amet. Evenimentul care in urma cu cateva luni era anuntat cu surle si trambite ca va avea loc anul acesta a fost anulat pe motiv ca fostii iubiti se simt mai bine in calitate de amici.

Pe principiul otevist „Senzational! De necrezut! Stati aproape ca nici nu stiti ce pierdeti! Adunati copiii ca urmeaza o dezvaluire cum n-a mai fost alta! etc.“, va anuntam ca nunta mult-anuntata intre fostul manechin care a facut senzatie pe vremea lui Ceausescu, Melek Amet, in varsta de 49 de ani, si otevistul Doru Iuga, de 25 de ani, a fost anulata.

Ea spune ca au ramas amici, in timp ce el clarifica problema si spune ca nici n-a fost vreodata vorba de o nunta, ca sunt zvonuri imprastiate aiurea prin presa de „nebuna de Melek“.

Vestea ca cei doi se casatoresc a uimit pe toata lumea la vremea respectiva, dar ne-am bucurat cu totii ca o noua iubire s-a nascut in peisajul autohton, cu atat mai mult, cu cat diferenta dintre cei doi era destul de mare, de 24 de ani. Ne-am spus ca nu-i nimic, dragostea le invinge pe toate si nu tine cont de religie, orientare sexuala sau varsta, exact asa cum citim prin poeme romanticoase.

Cei doi porumbei, la vremea aceea, si mai precis acum cateva luni, afisau o dragoste fara margini si dadeau ca sigura o nunta, chiar anul acesta. „Nu am stabilit inca o data pentru nunta, dar in mod sigur va fi anul acesta“, spunea Melek in februarie anul acesta, afirmatie intarita din plin de Doru, iubitul sau pe atunci.

Tu te-ai marita cu tatal tau?

Nu stim ce s-a intamplat intre timp, ce l-a facut pe rubicondul de la OTV sa se razgandeasca si, mai mult, sa nege cu desavarsire ideea unei nunti intre el si manechinul de aproape 50 de ani.

Intrebat cum stau pregatirile pentru nunta, Doru a raspuns destul de iritat ca totul este o prostie aruncata in presa de Melek si ca nu a fost niciodata vorba de o nunta, desi, cu putin timp in urma, chiar el, in deplinatatea facultatilor mintale, tindem sa credem, a cerut-o de nevasta.

Si nu poate nega chestia asta pentru ca o tara intreaga poate depune marturie in acest sens, cei doi anuntandu-si relatia intr-o emisiune televizata. „Ne iubim si nu conteaza diferenta de varsta. Chiar daca sunt multi care clevetesc aiurea, nu ne intereseaza.

Noi ne simtim foarte bine impreuna si asta e tot ce conteaza“, spunea chiar Doru in emisiunea cu pricina, in timp ce o strangea la piept pe iubita lui, Melek.

Integral in Gardianul

de Gabriela Dumba