Modelul Jordan, pe numele adevarat Katie Price, si sotul sau Peter Andre s-au razgandit in privinta numelui fetitei lor. Aceasta nu ar fi prima oara cand cei doi isi schimba optiunile. Inainte de nasterea micutei, potrivit revistei Now, cei doi au declarat ca fetita se va numi Crystal, ulterior anuntand ca s-au hotarat ca numele micutei fetite sa fie Bunny.

Acum cuplul si-a numit fetita nou nascuta Princess Tiaamii (Printesa Tiaamii). “Tiaamii” trebuie pronuntat tee-ah-me si este o combinatie dintre Thea, numele mamei lui Andre si Amy, numele mamei lui Jordan.

“Numele ei este Princess Tiaamii. Princess, pentru ca este printesa noastra si Tiaamii a fost ideea lui Pete, pentru ca este luat din numele mamelor noastre.”, a explica Katie Price pentru revista OK!.

“Am pus accent pe primul ‘a’ ca sa il facem mai exotic iar cei doi ‘i’ de la sfarsit pentru a-l face sa para diferit” a continuat Jordan, care spune ea si Pete iubesc acest nume deoarece este unic si are o semnificatie aparte pentru ei, potrivit rte.ie.

“Katie intotdeauna a iubit numele Princess, dar toate lumea credea ca nu mai este in top. Eu imi doream sa o numim cu numele mamelor noastre si m-am trezit intr-o dimineata ‘Stiu! Le punem impreuna’ Daca oamenilor nu le va place, va fi problema lor. Noi suntem foarte fericiti si mandri” a declarat proaspatul tatic.

Cei doi mai au impreuna un baietel, Junior, iar Jordan mai are un fiu dintr-o relatie anterioara cu Dwight Yorke.