Printesa Norvegiei, Martha Louise, a declarat ca detine puteri supranaturale si ca poate invata oamenii cum sa comunice cu ingerii, informeaza bbc.co.uk. Fiica regelui Harald si a reginei Sonja a facut acest anunt pe un site, unde a mai spus ca intentioneaza sa deschida un nou centru de terapie alternativa.

Printesa, in varsta de 35 de ani, a mai declarat ca inca din copilarie putea sa citeasca gandurile si sentimentele oamenilor si ca a reusit sa intre in contact cu ingerii prin intermediul cailor.

Martha Loise, care are pregatire de psihoterapeut, a mai spus ca intotdeauna a fost interesata de tratamentele alternative. Cei care vor veni sa studieze la centrul ei, vor invata cum sa “creeze miracole” in viata lor si cum sa utilizeze puterile ingerilor lor.

Printesa descrie ingerii ca fiind “niste forte care ne inconjoara, care ne dau resursele necesare si ne ajuta in tot ceea ce facem pe parcursul vietii”.

“Totul s-a intamplat pe vremea in care aveam grija de cai. Atunci am reusit sa vorbesc cu ingerii. De abia mai tarziu am inteles cat de important este pentru mine acest dar si vreau sa il impartasesc si altor oameni”, a mai declarat Martha Loise.

Cursul printesei se desfasoara pe o perioada de trei ani si va costa 4150 de dolari pe an.