Lovitura neasteptata pe piata transferurilor - Steaua a obtinut semnatura fundasului central Ionut Rada, component al rivalei Rapid! Mutarea s-a produs chiar in ziua in care trupa giulesteana urma sa sustina meciul cu Dinamo, pentru Supercupa.

Transferul a fost facilitat de Gica Popescu, co-proprietar (alaturi de Rapid) al jucatorului. Gica Popescu a raspuns astfel solicitarii lui Hagi care stie ca are nevoie urgent de un fundas central si un atacant, in perspectiva meciului de martea viitoare cu Zaglebie Lubin. De altfel, tot miercuri, Steaua a anuntat si recrutarea unui atacant (Dorel Zaharia de la Bistrita, 29 de ani).

Transfer la un rival?!!

Surprinzator in cedarea lui Rada la Steaua este ca Rapidul a consimtit sa intareasca unul dintre marii rivali in campionat. Oficialii Rapidului acrediteaza ideea ca fundasul si-ar fi dorit o asemenea mutare, iar patronul George Copos, intervievat la Supercupa, a declarat ca i-a dat lui Rada o hirtie prin care sa se poata transfera in strainatate?!

Confuzia din administratia Rapidului s-a mentinut si in cazul mijlocasului Ovidiu Herea - desi l-au prezentat ca fiind ultimul transfer al verii, Herea a negociat miercuri seara un contract cu aceeasi... Steaua!