Are o camera de 3,2 megapixeli ce permite inregistrarea video si autofocusul, ecran TFT (220x176 rezolutie), player audio, conexiune Bluetooth, iesire TV, mesaj SOS, editor de imagine avansat si librarie muzicala.

In regim de convorbire, bateria tine aproximativ doua ore si jumatate, iar in regim „de asteptare”, pana la 195 de ore. Memoria interna a telefonului este de 70 de MB, iar posibilitatea de extindere a acesteia, prin intermediul unui card extern de memorie, lipseste.

Modelul dispune si de functiile uGo sau Mobile Tracker. Prin uGo, telefonul reactioneaza la schimbarile de locatie si de ora, afisand pe ecran imagini, animatii si elemente grafice diferite. Prin Mobile Tracker, posesorul lui U100 poate fi instiintat in cazul in care este introdusa in telefon, fara acordul lui, o alta cartela (SIM) decat cea care ii apartine.

Prezenta hologramei „HAT” pe telefon si baterie, precum si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Un articol de Adrian Popa