Aflat in concediu in Creta, impreuna cu Monica, Iri a avut parte de o surpriza placuta atunci cand i s-a comunicat ca starul international, Julio Iglesias, ar vrea sa faca o baie in piscina sa de la Izvorani.

Miliardarul a acceptat pe loc si l-a invitat pe cantaret, ca dupa concertul de pe stadionul Cotroceni, sa-si petreaca si noaptea in dormitorul de protocol al vilei sale.

Evenimentul a fost aranjat in cursul zilei de ieri, cand persoane din staff-ul vedetei l-au contactat telefonic pe Irinel Columbeanu si i-au cerut permisiunea ca Julio Iglesias sa-si petreaca dupa-amiaza la vila din Izvorani, motivand ca starul isi doreste neaparat sa stea la piscina si sa se bucure de racoare.

Monica si Irinel au avut un musafir celebru

Omul de afaceri a fost foarte incantat de propunere si a acceptat fara sa ezite, magulit ca poate fi gazda celebrului cantaret. Desi se afla in Creta, Irinel Columbeanu s-a ingrijit ca sederea cantaretului latino sa fie una cat mai placuta.

Astfel, Julio Iglesias a fost intampinat la Izvorani de administratorul vilei si de ceilalti angajati ai lui Irinel Columbeanu, care au incercat sa-i ofere starului tot confortul: acces la jacuzzi, la piscina interioara cu hidromasaj, delicatese rafinate, si cocteiluri speciale.

Un articol de Alina Bucsain

Integral in Click