Alexia Mell este romanca, dar a cunoscut succesul in Italia, devenind una dintre cele mai cunoscute femei din industria erotica. Ea declarase pentru ziarul nostru ca a avut o relatie cu Francesco Totti, capitanul echipei nationale de fotbal a Italiei. La scurt timp, presa din Italia a preluat stirea, zdruncinand astfel cel mai solid cuplu din Cizma.

Apropiati ai cuplului sustin ca Totti si sotia lui, Ilary, au avut discutii aprinse si ca aceasta, insarcinata fiind, a avut contractii inainte de termen. Sotia fotbalistului a nascut de curand o fetita pe nume Chanel, al doilea copil al cuplului.

'M-au sunat ziaristii de la Gossip si mi-au spus ca au aflat de interviul pe care l-am dat in Libertatea', spune Alexia. 'La inceput nu am vrut sa comentez pentru ca Ilary, sotia lui, era gravida. Nu am avut insa de ales pentru ca ar fi interpretat altfel tacerea mea, asa ca am vorbit', ne-a declarat Alexia. Tanara a relatat si pentru presa din Italia cum a inceput aventura.

'L-am cunoscut in vara anului 2006, dupa Mondiale', declara Alexia pentru Gossip. 'Ne-am intalnit la o petrecere, la un restaurant din Roma. Fabio, proprietarul localului, este prietenul meu si al lui Totti, deopotriva. Acolo m-a vazut prima oara si probabil ca i-am picat cu tronc', a mai spus ea.

Un articol de Izabela Ionita

Integral in Libertatea