Cu toate ca s-a casatorit in fata a catorva prieteni la Little Church of the West din Las Vegas, Jodie Sweetin a declarat ca nunta cu Cody Herpin “nu a fost una facuta pe fuga”.

“Am vrut sa pastram secretul”, a declarat pentru people.com starul care a jucat in Full House. “Am mers in Las Vegas sa ne casatorim. Dupa ceremonie am sarbatorit impreuna cu cativa prieteni.”

Sweetin, in varsta de 25 de ani, care l-a cunoscut pe Herpin, un designer in varsta de 30 de ani, prin intermediul unor prieteni comuni, a spus ca au inceput sa discute despre casatorie de la sfarsitul lunii mai.

“Eram prieteni de foarte mult timp, insa am inceput sa avem o relatie serioasa si sa discutam despre casatorie de Ziua Eroilor (30 mai in SUA).”, a spus Sweetin.

Aceasta considera ceremonia care a avut loc in Las Vegas ca fiind un prim pas. “Peste un an vrem sa organizam o ceremonie mult mai mare pentru familie si prieteni. Inca nu ne-am hotarat inca unde va avea loc acest eveniment.”.

Actrita, care s-a despartit de primul ei sot anul trecut, a mai adaugat: “Cody este cel mai bun prieten al meu. M-am casatorit cu cel mai bun prieten si sunt extrem de fericita. Cody este o persoana extraordinara.”.

Cuplul nu a mers inca in luna de miere, insa cei doi si-au petrecut cateva zile in Sin City pentru a sarbatori casatoria.