Rominserv, contractorul general al grupului Rompetrol, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri de peste 58 milioane de dolari, in crestere cu aproximativ 18% fata de cea obtinuta in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit reprezentantilor Rominserv, majorarea cifrei de afaceri a companiei a fost sustinuta de largirea portofoliului de clienti, diversificarea produselor comercializate, precum si de extinderea regionala.

“Deschiderea in luna mai a unui punct de lucru in Bulgaria sustine, prin asigurarea suportului tehnic necesar, strategia de extindere la nivel international a grupului Rompetrol si reprezinta, totodata, un pas important in dezvoltarea activitatii Rominserv, prin stabilirea de relatii contractuale cu parteneri non grup din aceasta zona”, a declarat Victor Popovici, directorul general al Rominserv.

Pentru acest an, compania estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 130 milioane de dolari, cu 22% mai mult fata de indicatorul financiar inregistrat in 2006, de 106,3 milioane de dolari.