"Esti cea mai frumoasa femeie pe care am intalnit-o in Romania", i-a declarat starul latino Julio Iglesias mezinei presedintelui Traian Basescu, in culisele concertului pe care l-a sustinut marti seara pe stadionul Cotroceni.

Elena Basescu a tinut mortis sa-l cunoasca personal pe celebrul cantaret spaniol, cu care a schimbat cateva cuvinte si s-a fotografiat. Insotita de o prietena si de garda de corp, fata cea mica a presedintelui Basescu i-a incantat privirea lui Iglesias, care i-a marturisit mezinei Elena, dupa ce a privit-o atent, ca este cea mai frumoasa femeie pe care a cunoscut-o in timpul petrecut in Romania.

Fara Hrebe Jr

Bronzata puternic pe plaja de la Mamaia si imbracata intr-o fustita mini, neagra, cu parul strans in coada de cal si incaltata cu sandale cu toc cui, Elena si-a facut loc printre sutele de persoane ingramadite la doua dintre portile de acces in stadion, neincapatoare pentru multime.

Cei care au recunoscut-o pe fata presedintelui s-au enervat cand s-au vazut nevoiti sa-i faca loc, insa au fost imbunati de disponibilitatea acesteia de a da autografe.

Spre surprinderea celor care se asteptau sa o vada pe fiica lui Traian Basescu la bratul iubitului ei Hrebengiuc Jr., la un concert unde publicul a fost format in mare parte din cupluri de indragostiti de toate varstele, Elena a preferat compania lui Julio Iglesias.