Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 25 Iulie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18128

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Picamerele de la ora 15

Luna trecuta va sesizam situatia de pe santierul din cartierul Plopilor Vechi, unde vechiul complex Romania Muncitoare se pare ca va fi transformat in zona rezidentiala.

Trecand peste toate celelalte neplaceri, este inadmisibil ca picamerele sa inceapa vacarmul la ora 15.00 CAND INCEP ORELE DE LINISTE! Avem copii mici, in zona sunt persoane varstnice, ce e de facut? Unde pot sa-mi culc copiii???? Va rugam insistent sa luati masuri si macar intervalul 15.00-18.00 sa fie respectat ca perioada de liniste!

O alta problema: In ianuarie v-am sesizat problemele cauzate de colonia de rromi (ca nu european sa le spunem tigani...). Faptul ca de doua ori au escaladat balconul nostru pt a fura m-a facut sa ma adresez DVS. Intr-adevar a doua zi dupa ce am postat sesizarea au venit 3 angajati ai Primariei la noi si mi-au cerut mai multe informatii.

Luna aceasta (iulie), o patrula de politisti a surprins doi rromi de 13 ani iesind din apartamanul unui vecin cu un laptop. Ce e de facut cu colonia care s-a format in zona "Intre ape"? Asa cum am mai spus sunt convinsa ca majoritatea stau ilegal in tot felul de constructii incropite pe stradutele de acolo si au luat zona in stapanire.

De cate ori trec pe acolo e ca in ghetou: injuraturi, indivizi beti si mizerie. Si asta se intampla intr-o zona civilizata a orasului nostru.

Tot in ianuarie, in urma sesizarii mele legate de centrala termica si anexele acesteia care au devenit un soi de wc public pt tot soiul de indivizi, au venit intr-o zi 8 sau 9 muncitori care au facut masuratori pt a imprejmui zona. In alta zi au adus un escavator, s-au apucat de treaba, dar la un moment dat au dat peste fire si tevi ale Electrica.

Cei de la Electrica au venit sa rezolve problema, santul unde urma sa fie amplasat gardul a fost acoperit si...pace buna! Fara gard am ramas! Iar pe langa Canalul Morii, pe drumul pe care zeci de copii merg spre gradinite tot nu s-a facut nimic, ramanand in continuare pericolul ca cineva sa cada in canal.

CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC CU TOATE ACESTEA???

Multumesc anticipat!

www.DomnulePrimar.ro