Strazile unuia din cele mai frumoase orase ale Ucrainei, Mukacevo, au fost curatate si spalate cu substante speciale, cladirile mai vechi revopsite, iar parcurile improspatate cu straturi noi de flori. Motivul: la castelul Palanok, din apropiere, se fac pregatiri de nunta.

O ceremonie aparte, anunta Moskovski komsomolet, protagonistul fiind nimeni altul decat insusi fiul presedintelui Viktor Iuscenko, Andrei.

In ultimii doi ani, odrasla sefului statului a devenit frecvent subiect de scandaluri, spre deliciul publicului cititor. Interesant este ca aproape in fiecare din aceste scandaluri mai era implicata o figura - Anna Pavlovskaia, mare pasiune a lui Andrei, dupa cum sustine MK.

Cu ea colinda el restaurantele si goneste nebuneste pe strazile Kievului, din cauza ei a vrut sa-si puna capat zilele, aruncandu-se de pe un pod.

De ce sa se sinucida ? Pentru ca tatal i-a interzis categoric sa continue relatia cu Anna, mai mare decat Andrei cu doi ani. De notat ca tinerii locuiesc impreuna de mai bine de un an, spre disperarea lui Iuscenko senior.

Grijuliu pentru viitorul fiului, parintele sustine ca Anna este, de fapt, capul tuturor rautatilor, invatandu-l pe Andrei, un copil timid si modest, sa duca o viata destrabalata si sa arunce cu banii in dreapta si in stanga.

Se pare insa ca, intr-un final, Iuscenko a cedat. Nunta, afirma surse apropiate familiei prezidentiale, va avea loc la sfarsitul lunii septembrie.

Dar cine este viitoarea sotie a celui mai ravnit celibatar din Ucraina? Anna, in varsta de 23 de ani, este fiica unuia din oligarhii ucraineni. Duce o viata de lux. Are propriul ei Mercedes si un apartament de 600 metrii patrati intr-un din cartierele selecte ale capitalei.